dinsdag, 25 juni 2019

Coaching

Kosmema houdt je een spiegel voor

Kosmema staat voor veel meer dan alleen huidverzorging en afslankadviezen. Het team van Kosmema brengt graag verzorging voor lichaam én geest. We beginnen bij de bron. Je eigen ik. Hoe sta je in het leven en hoe houd je je levenlust hoog? Wat is jouw verhaal, hoe denk en voel je? Hoe wil je bouwen aan een energieker en positiever bestaan?

14_464-Kosmema-beeld-levenslust-600

Kosmema houdt je een spiegel voor. De spiegel, die levensstijl reflecteert, zorgt voor meer bewustzijn en kan meer balans brengen in je manier van leven. We gaan samen op zoek naar een manier van leven waar jij je goed en beter bij voelt, zodat jij de hoofdrol blijft spelen in je eigen leven!    Door voor jezelf te kiezen en te zorgen voor meer ontspanningsmomenten, zul je gaan leven zoals je bent en daardoor eerder doelen behalen!

We kunnen een op een in gesprek gaan, of kiezen voor een workshop en de groepsenergie als extra toevoeging inzetten! (6 tot 8 personen).

We starten met een kennismakingsgesprek om te kijken of we bij elkaar passen en we samen JOUW plan kunnen neerzetten!

Hiervoor hebben wij, Trudy en Lisa, ons bekwaamd door diverse trainingen, o.a. bij the Life Foundation van Patty Harpenau; de Life & soul coaching, brainsurfing, meditatie training, maar ook als Onwards coach; een uniek programma van het Cambridge Weight Plan Benelux.

Scroll To Top