dinsdag, 25 juni 2019

EINDE JAAR NADERT…

De feestdagen staan weer voor de deur. Het jaar is al bijna weer voorbij!  Tijd om weer terug te kijken en te relativeren, dankbaar te zijn, maar ook kritisch te blijven. Voor nu plannen maken voor de feestdagen en die oh zo belangrijke lijstjes fabriceren. Menu samenstellen, to do lists en boodschappenlijstjes maken. Het helpt echt voor een bewuste levensstijl! Op die manier houd je overzicht en een opgeruimd hoofd. Een echte aanrader!

kerst gezond

Bewust kiezen
In de supermarkt; welke producten kiezen we wel en niet. Etiketten lezen en je aan je boodschappenlijstje houden. Houd vol! Zowel in koelkast als kast ruimte en overzicht scheppen. Ook dat helpt! En alles wat overbodig is: gewoon niet kopen! Het kost je onnodig geld, energie en vervuilt je letterlijk maar ook figuurlijk.
Bij alles wat je eet of drinkt water ernaast! Dat is echt je ‘reddingsboei’!!
En vergeet niet om jezelf in beweging te houden om de extra calorieën te verbranden. Maar wees je ook van bewust dat je al heel goed bezig bent. Die zware boodschappentassen en de afleiding in verband met ‘druk en bezig zijn’ voor de feestdagen, zullen al helpen om af te tellen op de weegschaal.

Voor wie bang is voor valkuilen deze tijd; maak nog snel een weegafspraak en dan kom je half januari nog een keer. Je hoeft het tenslotte niet alleen te doen! En voor diegenen die zijn voornemens werkelijk gaat uitvoeren; spreek nu af om in januari ‘je reset’ op te pakken!

Ontspanning bevordert ook een gezonde levensstijl
Bewegen, voeding, maar ook ontspanning liggen ons na aan het hart.
Die ontspanning is ons heel vertrouwd. Kosmema draagt ‘ontspanning’ al bijna 27 jaar hoog in het vaandel. Ga voor een overheerlijke gezichtsbehandeling of beleef het summum; een lichaamsmassage!
Je kunt jezelf ook verwennen met Wimperextensions. Ga voor een schitterende oogopslag voor de Kerst! Vanaf 16 december is deze behandeling nieuw in onze salon.

Wimperextensions-worden-gezet-met-pincet

Beweeg bewust
Ook bewegen kan met ondersteuning en begeleiding van onder andere de polar-hartslag-horloge met personaltrainer.com. Want hoe bevestigend is het om te zien wat bijvoorbeeld zware boodschappentassen of die schoonmaak voor de feestdagen je oplevert?

Begeleiding
In begeleiding wordt steeds meer verbreding en versteviging gezocht door Kosmema.
Het gaat tenslotte om de oorzaak. Hoe belangrijk is het om te weten wat echt je valkuil is. Pas dan kun je echt aan de slag met jezelf. Wij helpen je daar graag bij met de levenslustmethode; een hele fijne coaching, met prachtige boeken als hulpmiddel. Velen zijn je al voorgegaan.
In januari komen we met een groepstraining om ook van elkaar te leren! Houd de nieuwsbrief en onze facebookpagina in de gaten.

Rest ons nu nog iedereen ontzettend te bedanken voor het vertrouwen dat er steeds weer is in ons bedrijf en team. Jullie zijn onze feedback; wij leren en genieten van jullie!

naamloosWij wensen je hele fijne feestdagen en een bruisend, gezond, warm en liefdevol 2014!

Veel liefs,

Trudy, Lisa en Nina

Scroll To Top