dinsdag, 25 juni 2019

HERFST…

pompoenDe herfst heeft zich al goed laten zien. Regen, wind en vallende blaadjes. Tijdens de herfst brengen  we weer meer tijd door in huis. Dit betekent vaak dat we minder bewegen. Dat kan invloed hebben op de weegschaal. Hoe staat het met jouw gewicht? Is deze in evenwicht of merk je dat de cijfertjes op de weegschaal wel weer wat minder mogen aangeven?

Diverse mensen hebben alweer aangeklopt bij Kosmema voor een steuntje in de rug. Zij zijn ondertussen vol goede moed op weg. Op weg naar de feestdagen.  Nog minder dan zeven weken en dan is het alweer Kerst! Tijd voor de feestkleding. Het liefst gaan we zo strak mogelijk in ’t pak, toch? Geen maatje groter, dat is écht geen optie! Laten we dus weer acht slaan op de calorieën en de puntjes op de bekende ‘i’ te zetten. Laten we er weer voor gaan!  Een reset in ons mind. Onszelf hartig toespreken om straks weer ultiem te stralen in onze feestelijke outfit.

Neem zelf de regie in je leefstijl
Dat kan uiteraard door beweging, goed letten op ons voedingspatroon en veel water drinken. Maar belangrijkste is dat we de regie van ons eigen leefstijl in handen nemen. Mocht dat nu niet helemaal  lukken, kom dan even langs. We wegen je hier. Zo heb je wellicht meer stok achter de deur. Dat herhalen we dan bijvoorbeeld  na twee weken nog eens. Het kan je helpen om samen meer aandacht te vestigen op jouw leefstijl. Wij kunnen je wellicht tips geven, waardoor je handvatten hebt om de regie weer terug te pakken.

Kosmema’s levenslust
Bij Kosmema is er volop reuring en levenslust. We zijn druk bezig met levenslusttrainingen die we in groepjes willen geven. In de volgende nieuwsbrieven zullen we diverse data communiceren. Graag maken we je warm voor meer levenslust. Raadpleeg voor nadere info  www.levenslust.eu

Oppeppers
Vanaf december zullen we ook wimper extensions aanbieden. Een oppepper voor je aanblik. Nina en Lisa bekwamen zich momenteel in deze kunst.Wimperextensions-worden-gezet-met-pincet

Een heerlijke oppepper voor je buitenkant, kunnen we je van harte aanbevelen. Een lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling. Het is pure verfrissing. Je zult weer stralen! We maken graag tijd vrij voor jouw ontspanningsmoment.

Feestelijke cadeau ideeën
Een KosmemaKadobon, naar iedere wens in te vullen. Altijd leuk te geven en te krijgen tijdens de feestdagen.
Of geef het mooie boek ‘Levenslust’. ‘Levenslust in de keuken’ is overigens ook een absolute aanrader. Dit boek is onlangs verschenen.

Kosmema, een feestje in je agenda
Zet een feestje in je agenda! Een feest van ontspanning. Een heerlijke behandeling bij Kosmema. We hebben nu nog tijd vrij in de agenda. Bel dus snel voor een afspraak of kom eens langs. We hebben veel nieuws voor ieders levenslust!   1043908

 

 

Tot ziens!
Lieve groeten,

Trudy, Lisa en Nina

Scroll To Top