dinsdag, 25 juni 2019

HOE GAAT HET MET JE GOEDE VOORNEMENS?

Januari, alweer een tijdje achter ons. Hoe staat het ondertussen met onze goede voornemens?
De een kiest voor een maand zonder alcohol, de ander om meer te bewegen, meer water te drinken, bewust naar voeding te kijken of om meer ontspanning in haar of zijn leven te brengen.

Of net zoals ik, weer even een Cambridge Weight Plan reset! En hoe fijn is het dan toch dat ik mezelf alweer een stuk fitter, sterker en meer mezelf voel. Want dat is toch echt waar het om draait: sterker en bewuster voor jezelf kiezen. En dan bedoel ik ook echt voor jezelf kiezen; wat is goed voor mij, wat heb ik echt nodig, waar word ik beter van? Niet blijven hangen in die slachtofferrol, maar de verantwoording oppakken en er iets mee doen!

naamloosNu eindelijk die crosstrainer aangeschaft, zodat de smoezen niet meer opgaan; ’t is al donker, tja het regent, nee nu voegt het even niet … Ik kan nu trainen dus doe ik dat! Ook niet meer kopen waar ik maar enkele minuten een fijn gevoel van krijg. Dat is incidenteel geluk en ik heb toch de intentie het structurele tevreden gevoel hoog te houden!

Nu nee zeggen en mijn lijf met kwaliteit vullen. Zo gaat mijn motor goed lopen en blijft dat ook doen. Water drinken om de vervuiling uit mijn lijf en uit mijn geest te spoelen. Ik kan je vertellen dat dat echt merkbaar is! En natuurlijk op tijd naar bed! De rust nemen waar je sterker en weerbaarder van wordt, om uiteindelijk weer dat vertrouwde gevoel te ervaren; ‘blij en tevreden zijn met jezelf ’.

Mocht je nu weer eens op dat randje van de valkuil staan; ga schrijven! Schrijf om zo jezelf het inzicht te geven waar je werkelijk behoefte aan hebt. Is dat eten of is het een andere behoefte die je op de verkeerde manier wilt vervullen? Dat inzicht opschrijven helpt echt. Het biedt helderheid en opluchting. Die erkenning dat er iets anders aan de hand is, is stap 1! Stap 1 van Levenslust! Levenslust… mijn stokpaardje! Volgende maand ga ik de laatste training volgen zodat ik als erkende coach mijn kennis, kunde en ervaringen vol enthousiasme mag delen!

Dit jaar krijgt ‘Levenslust’ echt meer vorm bij Kosmema. Met workshops, een lezing en een Levenslustdag. Een heuse fair waarop je de pret in je leven misschien wel op een ander manier gaat ontdekken! We starten met de Levenslust workshops. Voor een ieder die zijn levensstijl of gewicht in evenwicht wil houden. De workshops worden gegeven in twee dagdelen;

levenslust

• Maandagavond 17 februari en 24 februari van 19.00 – 21.30 uur
• Donderdagavond 20 februari en 27 februari van 19.00 – 21.30 uur
• Zaterdagmiddag 22 februari en 1 maart van 13.30 – 16.00 uur

Kosten € 85,00 inclusief het prachtige boek ‘Levenslust’.
Mail ons voor meer informatie; info@kosmema.nl

In april volgt de Levenslustlezing met Patty Harpenau, en zaterdag 31 mei onze ‘Levenslustdag’,
waarbij je kan inschrijven op allerlei levenslustige activiteiten. De informatie volgt snel!

Ook in de salon zitten we niet stil, ook daar integreert levenslust. Ontspanning is immers een essentieel deel van Levenslust! We hebben regelmatig terugkerende acties. Houd daarom ook onze facebookpagina goed in de gaten!

Onze nieuwste behandeling en actie; wimperextensions…om je met een verleidelijke,levenslustige blik de wereld in te laten kijken.

3 d wimpers

Tot gauw!

Met levenslustige groet,

Trudy, Lisa en Nina

Scroll To Top