dinsdag, 25 juni 2019

KOSMEMA LEZING LEVENSLUST DINSDAG 6 MEI A.S.

Het verhaal van afslanken gaat verder dan ‘elk pondje gaat door het mondje’. Daar gaat Patty Harpenau, als ‘founder’ van de Levenslustmethode, ons alles over vertellen dindsag 6 mei aanstaande in het Dorpshuis te Abbekerk.

Gastspreekster Patty Harpenau
Patty Harpenau is een Nederlandse schrijfster van voornamelijk spirituele boeken. Ze heeft aanvankelijk bekendheid verworven als kunstschilderes. Ik ben heel trots dat zij namens Kosmema haar levenslustverhaal wil vertellen in ons mooie Abbekerk. Het wordt een energieke lezing die je bewust maakt van je eigen levenslust.20130131-pers-foto-Patty1


Voor altijd je gewicht in evenwicht
Echt afslanken wil zeggen dat je de kracht van verandering begrijpt en gaat inzetten. Een mens heeft een hoofd om te denken, een hart om te voelen en een ziel om te ervaren. Als je eenmaal door hebt wat er in je lijf, hoofd, hart en ziel gebeurt, kun je bewust sturen op ‘veranderen’. Voorgoed!
Zo word je coach van je eigen gewicht. Stap dus voor eens en voor altijd uit het gejojo van je eigen kilo’s en ervaar levenslust!levenslust

Mis het niet!
Mocht je onverhoopt niet bij de lezing aanwezig kunnen zijn, dan hebben we gelukkig nog de Levenslustdag op de Kosmema agenda staan. Vrijdag 13 juni zal deze energieke dag plaatsvinden bij Kosmema. Een dag vol inspiratiesessies op het gebied van Levenslust.
In de volgende nieuwsbrief zullen we hier uitgebreid op in gaan. Mocht je al informatie wensen, bel me dan even of kom langs, dan kan ik je vertellen wat de dag ongeveer gaat inhouden. Het wordt net als de lezing, absoluut boeiend. Een dag vol ontspanning, inspanning en voeding!

 

KOSMEMA, EEN FEESTJE IN JE AGENDA

Kosmema Lezing Levenslust
Dinsdag 6 mei 19. 30 uur – 22.00 uur
Gastspreekster Patty Harpenau
Dorpshuis Abbekerk
Kaarten a € 7,50 zijn bij Kosmema of telefonisch verkrijgbaar.

Kosmema Levenslustdag
Vrijdag 13 juni 14.00 – 21.30 uur
6 Inspiratiesessies/workshops

 

Ervaar het! Kom langs voor meer info of bel 0229-58 21 07

 

Scroll To Top