dinsdag, 21 augustus 2018

KOSMEMA’S ZOMERTIJD

imagesYEFLE9TQWat hebben we genoten op onze eerste Levenslustdag! Prachtige mensen bij elkaar en een bijzondere energie was voelbaar bij elke sessie. Het was een dag die voor herhaling vatbaar is. We evalueren en ontwikkelen de Levenslustdag met veel enthousiasme door voor de invulling volgend jaar.
 Wij maken direct van deze gelegenheid gebruik om ons grote dank uit te spreken aan de Levenslustpartners van deze dag;  Yvonne en Mariette van Haarstudio Scissors, Anneke van Studio Ultramarijn, Marjan Hartog Mode, Carla Rep voor de visagie, Yvette Moeskops voor de mooie foto’s, Judith Knuit en Patty Harpenau voor de belangrijke inzichten en motivatie en Annemarie Vogel voor Levenslust in de keuken. Alle workshops waren stuk voor stuk inspirerend! Ook danken wij natuurlijk Marjolein, de keukenprinses van ‘het Nieuwe Bonte Paard’. Zij heeft onze dag treffend afgesloten met overheerlijke gezonde salades.

zomers-gedicht-2
Tijd voor ontspanning
De zomer is inmiddels begonnen en de langste dag is alweer voorbij. Oranje gloort en de vakanties staan voor de meesten van jullie voor de deur. Kortom een heerlijke tijd. Laat die ontspanning maar komen! Vind je die niet uit of thuis, dan tref je ‘m bij ons. Kom lekker onder de zonnebank, of boek een heerlijke massage.  Ga je wel lekker weg en wil je ‘smooth’ op vakantie? Wij ontharen benen, oksels, armen, bikinilijn etc. En let op je huid met het zonnebaden! Het is oh zo nodig om deze bescherming te bieden. Kom naar de salon en laat je adviseren voor een van onze fijne zonneproducten.

Terug van vakantie
Kom je terug van vakantie, dan kun je weer denken aan de permanent make-up. Wenkbrauwen, ooglijntje(s) zowel  een nieuwe behandeling als een opfrisbeurt. Meerdere technieken zijn hierin mogelijk. Ook de zogenaamde mesjestechniek om fijne haartjes te ‘tekenen’. En hoe mooi is die verleidelijke oogopslag met die wimperextensions. Gemak dient de mens! Echt een aanrader!
En mocht je na je vakantie iets willen doen aan je gewichtbeheersing met het succesvolle Cambridge Weight Plan, wij helpen je graag voor een opstart of een reset!

2087969

Levenslustmethode
Afslanken biedt levenslust. Maar dan het vasthouden… het blijft lastig, wij weten dat als geen ander. Wil je nu voorgoed afrekenen met dat eeuwige gejojo, dan kun je nu kennismaken met ons nieuwste programma; de Levenslustmethode.
Een 7-wekelijks programma, met 7 weken menu’s,  7 weken voedingssupplementen om mentaal en fysiek in topconditie te komen. Je wordt 7 weken begeleid. We maken je bewust en geven je inzicht in je dagelijkse patronen en je valkuilen. Je zult ervaren dat je je manier van leven anders kunt invullen. Je ervaart levenslust als nooit tevoren! Bel of mail ons voor een afspraak. We praten je graag bij ten aanzien van de mogelijkheden.

Hoe is jouw dagelijkse ritme?
Om je beweging beter te monitoren kun je kennismaken met de Polar-Loop. Een prachtig en super functioneel sieraad wat je inzicht geeft in je dagelijks ritme. ’t maakt je bewust van jouw beweging.  Wij kunnen hier de benodigde begeleiding in bieden, eventueel met workshop!

KOSMEMA’S ZOMERACTIES
Om jezelf te verwennen bieden we ieder een ONTSPANNEND extraatje voor de ZOMER:
Boek je gezichtsbehandeling voor 1 september… dan krijg je een overheerlijke nek/schouder massage van ons kado!

Voor de gewichtsbeheersing bieden we een Na-de-zomer-check aan.
Dit betekent wegen voor de vakantie en erna… Zo houd je je gewicht in balans tijdens jouw zomertijd!

Scroll To Top