dinsdag, 21 augustus 2018

Levenslustcoaching

Kosmema houdt je een spiegel voor

Kosmema staat voor veel meer dan alleen huidverzorging en afslankadviezen. Het team van Kosmema brengt graag verzorging voor lichaam én geest. We beginnen bij de bron. Je eigen ik. Hoe sta je in het leven en hoe houd je je levenlust hoog? Wat is jouw verhaal, hoe denk en voel je? Hoe wil je bouwen aan een energieker en positiever bestaan?

14_464-Kosmema-beeld-levenslust-600

Kosmema houdt je een spiegel voor. De spiegel, die levensstijl reflecteert, zorgt voor meer bewustzijn en kan meer balans brengen in je manier van leven. We gaan samen op zoek naar een manier van leven waar jij je goed en beter bij voelt. Door voor jezelf te kiezen en te zorgen voor meer ontspanningsmomenten, zul je gaan leven zoals je bent en daardoor eerder doelen behalen!

We kunnen een op een in gesprek gaan, of kiezen voor een workshop en de groepsenergie als extra toevoeging inzetten! (6 tot 8 personen).

Je kan thuis alvast starten met het lezen van het mooie boek: LevensLust, wat uiteraard ook bij ons verkrijgbaar is, of kijk op http://www.levenslust.eu/

 

 

Scroll To Top