dinsdag, 21 augustus 2018

LEVENSLUST PROGRAMMA

imagesGEO1X8THDe zomer al ten einde, nee toch? We willen echt nog geen afscheid nemen van die zomerse sferen. Laten we het maar op een dipje houden. Die regen levert overigens gelukkig wel veel voeding op voor de natuur. Hoewel niet altijd even leuk, wel van wezenlijk belang.
Waar bestond jouw voeding uit de laatste weken/maanden? Wellicht was deze niet noodzakelijk, maar wel lekker. Net als de zon voor moeder natuur. Heerlijk, maar die zon kent ook veel nadelen.  Jaja hoor ik je denken… Tja toch is het de tijd om die pas op de plaats te maken en bewust voor onszelf te zorgen. Help jezelf en denk aan de ouderwetse maar o zo belangrijke drie r’en: rust, reinheid en regelmaat! Want wie gedijt er niet het best bij structuur en ritme?

JE KUNT HET ECHT!
Bewegen, juiste voeding en bewust doen wat we echt zelf willen. We weten tenslotte als geen ander wat goed voor ons is. Laten we dat dan bevestigen door te doen! Rug recht en de juiste koers varen. Mocht je het roer nu toch niet helemaal recht kunnen houden; wij zijn er om je te helpen. Laten we dan eens kijken waar jouw ‘lek’ zit. Misschien moet je je voeding wel veranderen of heb je gewoon een stok achter de deur nodig. Wij ondersteunen je graag met het maken van jouw plan van aanpak, jouw afspraken met jezelf. Mocht je het drastischer willen aanpakken kun je ook denken aan een reset met het Cambridge Weight Plan.

LEVENSLUST PROGRAMMA
iStock_000026234162_MediumOndersteuning bieden we tevens met ons Levenslust programma. Maak kennis met de verzorging voor lichaam en geest. Hoe sta je in het lieven en hoe houd je je levenslust hoog? Hoe wil je bouwen aan een energieker en positiever bestaan? Hieronder vind je de verschillende opties;
• Een op een coaching, wekelijks,  per 60 minuten 65 euro.
• Groepssessie Levenslust, twee dagdelen;  95 euro (max. 8 personen)
• Levenslustmethode, 7 wekelijks met ondersteuning van supplementen, eetschema’s om lichaam en geest in balans en voor altijd in evenwicht te krijgen en houden! Per 7 weken, inclusief de LevenslustBox, 395 euro.

Wil je wel, maar weet je niet wat voor jou geschikt is? Wellicht kan een gesprek meer duidelijkheid geven. Bel of mail ons gerust. We staan je graag te woord.

GEWICHT EN LEVENSSTIJL IN EVENWICHT
Soms hebben we het gevoel dat we veel ‘moeten’. Om die balans te vinden in het moeten en jezelf belonen, doet af en toe een massage, een gezicht- of lichaamsbehandeling wonderen. Je bloeit weer op en kan vol goede moed doorgaan met je gestelde doelen.

We hebben momenteel een mooie aanbieding voor de maand september:
Bij een gezicht- lichaamsbehandeling krijg je een nek-schoudermassage van ons cadeau.
Boek dus gauw een feestje in je agenda bij Kosmema!

Scroll To Top