dinsdag, 21 augustus 2018

LEVENSLUSTDAG 13 JUNI A.S.

LEVENSLUSTDAG

14_464-Kosmema-beeld-levenslust-600De lezing was een al prachtige aftrap van ons ‘levenslustavontuur’. Het gaf ons de bevestiging om door te pakken met een inspirerende LEVENSLUSTDAG op 13 juni a.s.

Tijdens deze LEVENSLUSTDAG kun je kennismaken met verzorging voor lichaam en geest. Hoe sta je in het leven en hoe houd je jouw levenslust hoog? Hoe wil je bouwen aan een energieker en positiever bestaan?

Het wordt een dag vol levendige sessies. Met een heerlijke walking dinner van het Nieuwe Bonte Paard sluiten we de dag vol smaak af.

De sessies van de LEVENSLUSTDAG
• De levenslustmethode. Patty Harpenau, Bedenkster Levenslustmethode
• Hoe motiveer je jezelf? Judith Knuit, NLP Master
• Wat eten we vandaag? Annemarie Vogel, Voedingsdeskundige
• Hoe beweeg ik? Lisa Bakker en Jeroen van der Ploeg, Bewegingscoaches
• Hoe laat ik mezelf zien? Diverse spiegelcoaches
• Wat zou levenslust zijn zonder kleur? Anneke Dercksen, Imagoconsulente

De bedoeling is dat je twee sessies aangeeft die de voorkeur hebben plus een reserve. De indeling maken we een week van tevoren definitief bekend. We zorgen er natuurlijk voor dat we zoveel mogelijk kunnen voldoen aan de voorkeurssessies, om er voor iedereen een topdag van te maken!

De kosten voor dit gehele evenement zijn 95 euro per persoon. Dit is inclusief een heerlijke walking dinner en een goed gevulde goodiebag.

Wil je uitgebreide informatie over de Kosmema Levenslustdag? Stuur een mail naar info@kosmema.nl of kom langs. We vertellen graag wat deze LEVENSLUSTDAG voor jou kan betekenen.

LEVENSLUSTDAG
13 JUNI A.S. 14.00 – 20.30 UUR
KOSMEMA ABBEKERK

 

Scroll To Top