dinsdag, 25 juni 2019

GELAAT

Wimperextensions

Volle en lange wimpers, welke vrouw wil dat niet?

wimperextensionsWimperextensions , een noviteit op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Met de nieuwste techniek ‘one-by-one’ worden de wimpers haar voor haar aangebracht op uw eigen wimpers. Daardoor is de look heel natuurlijk in tegenstelling tot de wimperstrip. De wimpers zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en blijven gemiddeld vier weken zitten. Tussentijds kun je volstaan met een opvulbehandeling.

De behandeling, het zetten van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer twee uur in beslag. De opvulbehandeling duurt gemiddeld  60 minuten. Tijdens de eerste behandeling spreken we je wensen door en bepalen we welke wimpers het beste passen bij jouw oogopslag. Je hebt de keuze uit verschillende opties in lengte en krul.

 

De voordelen van wimperextensions

• Mooie vollere en langere wimpers.
• Een natuurlijke uitstraling.
• Het maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig.
• De wimpers zijn praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet.
• De wimpers zijn bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee.
• Het wordt pijnloos aangebracht.
• Er treedt geen beschadiging op van de natuurlijke wimpers.

 

 

 

 

Basisbehandeling gelaat 30 minuten

Kort maar krachtig! Deze behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, een massage of een masker. Je hebt daarnaast de keuze uit epileren, verven of harsen. Alles ingevuld naar je eigen behoefte en keuze: datgene waar jouw huid behoefte aan heeft!

 

Basisbehandeling gelaat 60 minuten

Dit betekent meer relaxen, meer masseren én aandacht aan je gelaat besteden, om geheel ontspannen de wereld weer in te stappen!

Ook het stoombad is onderdeel van deze behandeling, en meer tijd: biedt meer mogelijkheden en meer rust.

 

De luxe behandeling
Gelaat, nek, rug en decolleté (90 minuten)

Deze behandeling verloopt zoals de basisbehandeling maar er wordt gewerkt met een hoog concentraat van werkstoffen, een ampul of serum, krachtigere crèmes en maskers of pakkingen.

De 90 minuten worden gevuld met meer massage. Ook nek-rug en decolleté komen uitgebreid aan bod, alsmede een hoofdhuidmassage.

Als afsluiting ‘de wake-up’ met een kopje thee of koffie gevolgd door make-up om weer stralend en mooi de dag te vervolgen!

 

Exclusieve behandeling (100 minuten)

Verzeker je van een uniek moment, doordrongen van totale rust en ontspanning: waan je even in een andere wereld!  We starten met een rugmassage.

Deze exclusieve behandeling is heel intensief,  hiermee wordt een nóg beter resultaat behaald.

 

Kuurbehandeling

Om huidproblemen aan te pakken is herhaling van behandeling heel belangrijk. Na een intakegesprek en een analyse van de huid gaan we samen over tot het maken van een behandelplan. Het plan bestaat uit wekelijkse korte maar intensieve behandelingen, puur probleemgericht. Hierbij horen uiteraard ook thuisadviezen want we streven tenslotte naar het hoogst haalbare resultaat. Dit kunnen we bereiken met bijvoorbeeld bindweefselmassage welke de diepere huidlagen activeert en ‘intensieve reparatie’ van het weefsel bewerkstelligt. Deze behandeling wordt toegepast bij acné, pigmentvlekken, littekens, couperose of huidveroudering.

 

Mikolaser behandeling

Huidverbetering en huidverjonging, zonder een centje pijn! Er wordt sterk op de huid ingewerkt met koud -laser en alle bio-processen worden extra gestimuleerd. Door de inwerking van de diverse stoffen zal een filling onderhuids ontstaan met een resultaat wat 4 tot 6 weken zichtbaar is. We starten met een kuur van 4 behandelingen in 2 weken, daarna kun je kiezen voor maandelijks onderhoud voor een duurzamer resultaat. Je zult zien dat je huid er op vooruit gaat.

 

Microdermabrasie

Huidverjonging en versteviging met onmiddellijk zichtbaar resultaat! Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt de huid zacht en pijnloos behandeld met microkristallen; een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze behandeling is effectief tegen rimpels, acné, pigmentvlekken, grove structuur, rokershuid, futloze huid en littekens. Het kan eenmalig ingezet worden als oppepper of in kuurverband voor het beste en mooiste resultaat.

 

 

Scroll To Top