dinsdag, 25 juni 2019

Be You tifull, de ultieme verwendag!

In de drukte van alledag komen we maar weinig aan onszelf toe. Terwijl het zo belangrijk is om tijd en aandacht aan jezelf te besteden. Bij Kosmema realiseren wij ons dat heel goed en daarom organiseren wij Be You tifull; een dag speciaal voor JOU. Een dag die in het teken staat van liefdevolle aandacht en zorg voor lichaam en geest. ... Read More »

30 jaar Kosmema – Jubeldag – 24 juni

Jubelen, groeien en bloeien Het 30 jarig bestaan van Kosmema wordt, net als het 25 jarig bestaan, uitgebreid gevierd met een Jubeldag op 24 juni aanstaande. Een dag vol inspiratie en florerende momenten. Maar liefst acht lifestyle kenners brengen mooie inzichten. Marjan Hartog zorgt voor modeflitsen op de catwalk en Karin Bloemen is het muzikale pronkstuk van de dag. De ... Read More »

GOED GEMUTST DE WINTER DOOR

Hoe zorgen we dat de winterdip ons niet in de greep krijgt? Hoe houden we onze levenslust hoog tijdens de sombere dagen? Nu de dagen korter zijn lijkt het wel of je meer trek hebt in koolhydraatrijk eten. Hoewel koolhydraatrijk eten aanzet, is het wel belangrijk om met koolhydraten je motor, je verbranding op te starten. Maar dan wel met ... Read More »

LEVENSLUST PROGRAMMA

De zomer al ten einde, nee toch? We willen echt nog geen afscheid nemen van die zomerse sferen. Laten we het maar op een dipje houden. Die regen levert overigens gelukkig wel veel voeding op voor de natuur. Hoewel niet altijd even leuk, wel van wezenlijk belang. Waar bestond jouw voeding uit de laatste weken/maanden? Wellicht was deze niet noodzakelijk, ... Read More »

KOSMEMA’S ZOMERTIJD

Wat hebben we genoten op onze eerste Levenslustdag! Prachtige mensen bij elkaar en een bijzondere energie was voelbaar bij elke sessie. Het was een dag die voor herhaling vatbaar is. We evalueren en ontwikkelen de Levenslustdag met veel enthousiasme door voor de invulling volgend jaar.  Wij maken direct van deze gelegenheid gebruik om ons grote dank uit te spreken aan ... Read More »

LEVENSLUSTDAG 13 JUNI A.S.

LEVENSLUSTDAG De lezing was een al prachtige aftrap van ons ‘levenslustavontuur’. Het gaf ons de bevestiging om door te pakken met een inspirerende LEVENSLUSTDAG op 13 juni a.s. Tijdens deze LEVENSLUSTDAG kun je kennismaken met verzorging voor lichaam en geest. Hoe sta je in het leven en hoe houd je jouw levenslust hoog? Hoe wil je bouwen aan een energieker ... Read More »

KOSMEMA LEZING LEVENSLUST DINSDAG 6 MEI A.S.

Het verhaal van afslanken gaat verder dan ‘elk pondje gaat door het mondje’. Daar gaat Patty Harpenau, als ‘founder’ van de Levenslustmethode, ons alles over vertellen dindsag 6 mei aanstaande in het Dorpshuis te Abbekerk. Gastspreekster Patty Harpenau Patty Harpenau is een Nederlandse schrijfster van voornamelijk spirituele boeken. Ze heeft aanvankelijk bekendheid verworven als kunstschilderes. Ik ben heel trots dat ... Read More »

HOE GAAT HET MET JE GOEDE VOORNEMENS?

Januari, alweer een tijdje achter ons. Hoe staat het ondertussen met onze goede voornemens? De een kiest voor een maand zonder alcohol, de ander om meer te bewegen, meer water te drinken, bewust naar voeding te kijken of om meer ontspanning in haar of zijn leven te brengen. Of net zoals ik, weer even een Cambridge Weight Plan reset! En ... Read More »

EINDE JAAR NADERT…

De feestdagen staan weer voor de deur. Het jaar is al bijna weer voorbij!  Tijd om weer terug te kijken en te relativeren, dankbaar te zijn, maar ook kritisch te blijven. Voor nu plannen maken voor de feestdagen en die oh zo belangrijke lijstjes fabriceren. Menu samenstellen, to do lists en boodschappenlijstjes maken. Het helpt echt voor een bewuste levensstijl! Op die ... Read More »

HERFST…

De herfst heeft zich al goed laten zien. Regen, wind en vallende blaadjes. Tijdens de herfst brengen  we weer meer tijd door in huis. Dit betekent vaak dat we minder bewegen. Dat kan invloed hebben op de weegschaal. Hoe staat het met jouw gewicht? Is deze in evenwicht of merk je dat de cijfertjes op de weegschaal wel weer wat ... Read More »

Scroll To Top