dinsdag, 25 juni 2019

MASSAGES

massage1Voor ontspanning en huidverbetering!

De KLASSIEKE MASSAGE van rug, nek en schouders, of een gehele lichaams massage wordt aangepast aan de conditie van het lijf. Ook kun je kiezen voor de anti-stress massage voor de ultieme ontspanning.

De BINDWEEFSELMASSAGE passen we toe voor het verbeteren van je huid, daar waar jij vindt dat het nodig is; blokkades opruimen en loslaten!

Bij de HYDRATHERM MASSAGE wordt gebruik gemaakt van een warmwaterkussen. Door het gebruik van dit kussen worden je spieren sneller soepel en is het makkelijker ontspannen. Deze manier van masseren is zeker aan te raden bij zwangerschappen. Deze massage is ook mogelijk als deelbehandeling. Bijvoorbeeld alleen rug, nek of schouders.

De SEA-HOLISTIC MASSAGE is gebaseerd op de traditionele Thai-massage. Via de drukpunten en energielijnen passen we na de bodyscrub een massage toe met warme kruidenbollen gevuld met zeezout en lavendel. Deze massage zorgt voor meer energie en ontspanning en bevordert de balans tussen lichaam en geest: waan je letterlijk even in een andere wereld!

 

Scroll To Top