dinsdag, 25 juni 2019

WORKSHOP

 

levenslust

DE COACH VAN JE EIGEN GEWICHT
Het verhaal van afslanken gaat echt verder dan, ‘elk pondje gaat door het mondje’. Echt afslanken wil zeggen dat je de kracht van verandering begrijpt en gebruikt. Want als je eenmaal door hebt wat er in je lijf, hoofd, hart en ziel gebeurt, dan verandert er iets blijvends in jou. Voorgoed! Zo stap je voor eens en voor altijd uit het gejojo van je eigen kilo’s en word je coach van je eigen gewicht en ga je levenslust ervaren als nooit tevoren.

BEWUST ‘JE LIFSTYLE’ VERANDEREN
Bij Kosmema bieden we je een effectief afslankprogramma met zorgvuldige opbouw, begeleiding en coaching. Ook door middel van workshops.
Je maakt kennis met bewust veranderen. Hoe sta je in het leven en hoe houd je je levenslust hoog? Hoe wil je bouwen aan een energieker en positiever bestaan? Zo leer je jouw levenslust kennen.

VOOR ALTIJD JE GEWICHT IN EVENWICHT
Je kunt kiezen voor een op een coaching, of je kiest voor groepssessies. Een pre bij groepsgesprekken is dat je van elkaar kunt leren. Het is maar net waar je je prettig bij voelt.

 

LEVENSLUSTWORKSHOPS

zin in levenJe kunt  starten met ‘Basis-Levenslust’, persoonlijk of in groepje.
Samen ontdekken vanuit je bewustzijn wat je valkuilen zijn en waar deze mogelijk mee te maken hebben.

Of spreekt je ‘Het zeven weken LevensLust Weight Plan’ meer aan?
Elke sessie bestaat uit een complete workshop met kennis over voeding, kruiden en supplementen. Daarnaast krijg je veel informatie  wat voeding met je lijf doet, maar ook hebben we het over je hormoonhuishouding en je schildklierfunctie.

Tijdens de eerste sessie ontvang je de LevensLustBox. Deze box is voor de eerste zeven weken. Vier gezonde en lekkere shakes voor twee balansdagen in de week en eetschema’s en supplementen voor de hele week.
Tijdens het programma kom je wekelijks terug voor een coachingsgesprek. Die momenten kun je met al je vragen terecht en zijn we er voor je mocht je even dat zetje in je rug nodig hebben.
De eetschema’s zijn bovendien voor het hele gezin. Ook je partner en kinderen doe je er een groot plezier mee. Zo laat je je omgeving ook kennismaken met bewust eten en zijn jullie partners in Levenslust!

 

Bijbehorende kosten
Persoonlijk sessie  van 60 minuten                                       65 euro p.p

Persoonlijk sessie  van 90 minuten                                       95 euro p.p

Basis workshop
(groep minimaal 4, maximaal 8 personen)                          95 euro p.p.

Levenslust Weight Plan inclusief de Levenslust-box          395 euro p.p.

 

Bel of mail ons voor nadere informatie; 0229 58 21 07 of info@kosmema.nl

Scroll To Top