donderdag, 22 februari 2024

30 jaar Kosmema – Jubeldag – 24 juni


Jubelen, groeien en bloeien

Het 30 jarig bestaan van Kosmema wordt, net als het 25 jarig bestaan, uitgebreid gevierd met een Jubeldag op 24 juni aanstaande. Een dag vol inspiratie en florerende momenten. Maar liefst acht lifestyle kenners brengen mooie inzichten.

Marjan Hartog zorgt voor modeflitsen op de catwalk en Karin Bloemen is het
muzikale pronkstuk van de dag.

17_1141 Kosmema poster A3 jubeldag

De Jubeldag staat in het teken van bewustzijn en in verbinding zijn met jezelf. Een dag vol expressie. Er wordt ingezet op jouw eigen stijl, jouw levenskracht, je talenten en beweegredenen om te doen wat je doet. Er worden acht workshops gegeven.

Ilonca van der Kooij, Pure Ilonca
Jubelvoeding

Altijd lekker en gezond willen eten? Inspiratie nodig om het zelf te bereiden? Leer met slechts enkele ingrediënten heerlijke snacks en gezonde tussendoortjes te maken. Ervaar de pure smaakcombinaties en doe inspiratie op voor de ultieme jubelvoeding tijdens de Jubeldag van Kosmema.

Anneke Dercksen, Studio Ultramarijn
De kracht van je eigen stijl
Wat is de taal van jouw uiterlijk? Hoe herken je ‘jouw eigen stijl’? Hoe kan deze jou helpen om te groeien naar de mens die je in de kern zo graag wilt zijn. Een verrassende en effectieve manier van kijken naar jezelf. Verwonder je over al jouw moois en kom in een jubelstemming op de feestelijke Kosmemadag. 

Francien Bredewout, Zon in je hand
Kennismaken met handlezen

Wat hebben jouw handen te vertellen? Hoe sta jij in de wereld, wat zijn je karaktereigenschappen? Hoe is je manier van denken? Welke talenten heb je en welke uitdagingen kom je tegen? Door met je eigen handen aan de slag te gaan, krijg je inzicht in jouw handen. Ervaar een prachtig inzicht in jezelf op deze dag!

Lisa-Bo Bakker, Kosmema Lifecoach
Lifeschool
De beste lifeschool is het leven zelf. Een levensechte opleiding in wie je bent en wat je dromen en verlangens zijn. Op school leren we wat je doet en wat je kunt worden, maar waar leer je wie je werkelijk bent? Heb je wel eens op die manier naar jouw leven en het leven zelf gekeken? Ontdek het tijdens de Lifeschool workshop van Kosmema!

Evelien Koster,  Danspedagoge
Innermovement
Meer bewustwording over ‘aangeleerde’ onnatuurlijke reflexen helpen je. Die bewustwording zorgt ervoor dat de natuurlijke reflexen weer hersteld worden. Dit betekent minder ongemakken, minder blessures. Het nieuw aangeleerde levert een blijvend resultaat op in je dagelijkse leven. Mooi om hiervan bewust te worden tijdens de Jubeldag.

Judith Knuit, NLP mastercoach
Zelfmotivatie!
Hoe spoor jij jezelf aan? Welke reden gebruik jij om in beweging te komen of tot actie over te gaan? Wat zijn jouw drijfveren? Welke behoeften zijn de basis van jouw reden om te doen wat je doet? Ga het beleven. Prikkel jezelf om te voldoen aan je behoeften op dé feestelijke Kosmemadag!

Kosmema, visagiste
JOUW make-up
Een gezicht vertelt wie je bent en vertelt over verhoudingen en vormen. Door geraffineerd gebruik te maken van kleuren en materiaal, brengen we kleine veranderingen aan. Dit verlegt accenten, corrigeert waar nodig en zorgt voor jouw perfecte uitstraling. Laat zien wie je wilt zijn en raak in een jubelstemming bij Kosmema!

Simone Tool, nagelstylist
Verzorging handen en nagels
Maak jij een goede eerste indruk met je handen en nagels? Je handen en nagels zijn een belangrijk onderdeel van je totaalplaatje, jouw visitekaartje. Wil jij ook graag die goede verzorging en compleet goede look? Maak kennis met een heerlijke massage en goede verzorging op de jubeldag van Kosmema!

Je kunt je inschrijven voor twee sessies. De sessies beginnen om 10.30 uur en eindigen rond 15.00 uur.

De modeflitsen en het geweldige gastoptreden van Karin Bloemen sluiten deze dag op feestelijke wijze af. Je bent van harte welkom, ook als je niet hebt deelgenomen aan de Jubelworkshops.

Vraag de folder aan voor meer info over inschrijven en kosten voor de Jubelworkshops via info@kosmema.nl of bel 0229-582107.

Kosmema
Plantsoenstraat 1, 1657 AE Abbekerk

Scroll To Top